Πελάτες & Εργα

 

Boconcept“Η επιλογή του Soft1 ERP και η συνεργασία με την EXETECH, πιστοποιημένου συνεργάτη της SoftOne,  ξεκίνησε από τα πρώτα βήματα της δημιουργίας της εταιρείας μας. Η λειτουργία της μηχανογράφησης στο cloud υποστηρίζει δυναμικά την άρτια λειτουργία των καταστημάτων της επιχείρησης μας. Οι προηγμένες λύσεις, καθώς και η ευκολία χρήσης του Soft1 Cloud ERP…”   Περισσότερα ….

 


 

pandora_logo “Το λογισμικό Soft1 ERP έλυσε οριστικά τα προβλήματα μηχανογράφησης της εταιρεία μας, τόσο στο κομμάτι της χονδρικής, όσο και στα σημεία λιανικής πώλησης σε Ελλάδα και Κύπρο. Με τη βοήθεια της ΕXETECH, υλοποιητής της λύσης και πιστοποιημένος συνεργάτης της SoftOne, αξιοποιήθηκαν οι αυξημένες δυνατότητες λειτουργίας και παραμετροποίησης …”    Περισσότερα ….

 


 

diplomat_logo“H εφαρμογή Soft1 ERP αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επιλογή για τη μηχανογράφηση της επιχείρησης μας. Σε συνεργασία με την EXETECH, πιστοποιημένο συνεργάτη της SoftOne, αξιοποιήσαμε πλήρως τις δυνατότητες του προγράμματος, παραμετροποιώντας την εφαρμογή σύμφωνα με τις καθημερινές ανάγκες και απαιτήσεις λειτουργίας της επιχείρησής μας …” Περισσότερα ….

 


 

sclavos_logo“Ως επιχείρηση που επενδύει στην αύξηση της παραγωγικότητας, είτε αυτή αφορά στο προϊόν μας, είτε στις λειτουργίες της  επιχείρησης, έχουμε από καιρό υιοθετήσει τις νέες τεχνολογίες στη παραγωγική διαδικασία. Χρειαζόμασταν λοιπόν ένα λογισμικό που θα έρθει να «κουμπώσει» πάνω στο υπάρχον MRP σύστημα της εταιρείας μας και θα μπορέσει να …”  Περισσότερα ….

 


Logo-Olympic

“Επενδύσαμε στην μηχανογράφηση η οποία αποτελεί τον μόνο τρόπο για να λειτουργήσει ομαλά και να εξελιχθεί μια κατασκευαστική εταιρία σαν την δική μας, επιλέγοντας το SOFT1. Διαχειρίζεται με εξαιρετικό τρόπο το εμπορικό κομματι γύρω απο τα προϊόντα μας, ενώ παράλλλα η διασύνδεσή του με το EPDM το οποίοδιαχειρίζεται όλη την κατασκευαστική πληροφορία, αποτελεί μια εξαιρετική συνταγή που βοήθησε … ” Περισσότερα ….

 


 

Nexia-Logo_240_57 tecnopneumatic_240_75
hel-lab-tech_logosignature logo-papantonatos
Sfikakis_240_57 classico
pasionfashion_240_57 CCC_240_57
novadis_logo_240_57 melbon_240_57
cleansmart xrisivitsiotis_240_57
trim_240_57 tentosystems_240_57
flavoreat_240_57 jne-marine_240_57
karpea-Logopng ototop_logo
swingstetter Sharl-logo